Bra miljötänk – lackera om dina köksluckor eller innerdörrar!

Mer än 2000st olika färger!

Det är inte alltid som ett kök behöver helrenoveras. Det kan räcka med att fräscha till det och det mest synliga är givetvis köksluckorna och lådfronterna. Vi lackerar om dina luckor och lådfronter så dom nästan blir som nya. Du sparar inte bara pengar på det utan även på miljön.

Vi använder bara miljövänliga vattenbaserade färger som är skonsamma för miljön. Det ger en slitstark och tålig yta som är lätt att hålla ren och fräsch – ett måste i ett kök där matos och fett fastnar på ytorna. All lackering sker i vår lackeringsverkstad i Linköping och kan inte göras på plats. Demontera Era luckor & lådfronter samt monterar tillbaks dom gör vi givetvis också om Ni önskar den tjänsten.

Ta gärna med en lucka & besök oss i vår köksutställning för att få ett exakt kostnadsförslag eller prova gärna vårt offertverktyg för en ungefärligt kostnad.

OFFERT PÅ LACKERING LUCKOR OCH LÅDOR ÖNSKAS


-Renovera dina innerdörrar

Att byta innerdörrar kan bli kostsamt även med en enklare billigare dörr från bygghandeln då det många gånger även  måste köpas till en karm och hantverkare måste anlitas!

Även dörrar av faner, "gabon" eller handmålat utförande rekommenderar vi att sätta på MDF-skivor?

Massiva dörrar med lösa så kallade speglar lackerar vi inte då färgen kommer att spricka när dörrarna rör på sig eller vibrerar när man öppnar och stänger dom!

Vi har lösningen med att sätta på MDF-skivor på båda sidorna!

Den gamla dörren slipas och en specialtillverkad MDF-skiva limmas på båda sidor, skivorna är 5 mm tjocka och finns i olika modeller.
Skivan monteras (limmas och stiftas) ungefär. 15 mm från dörrens ytterkanter så den passar därför alla dörrkarmar.

Därefter grundmålas dörren och när den har torkat slipas dörren ytterliggare en gång men nu med ett fint slip-papper. Slutligen lackas dörren med en lack som är lätt att hålla ren samt tålig, lackerade ytor skall det ALDRIG används något rengöringsmedel utan bara ljummet vatten och möjligen nån droppe diskmedel i vattnet om det behövs samt en mjuk trasa!

Sen är det bara att hänga upp dörren där den hängde förut och du har en vacker och mer ljudisolerad dörr som dessutom blir lättare att stänga då dörren blir lite tyngre.

Kolla in vår broschyr med olika MDF-mönster

Vi hjälper gärna till med demontering & montering
Är det dags att fräscha till köket?

Vi lackar och renoverar!