Luckor

Byta Luckor…snabbt…enkelt…och prisvärt!

Vi har ett otroligt brett sortiment där du hittar ett helt nytt kök (Endast i Linköping med omnejd) eller nya luckor som passar just Er. Vi arbetar med lackerade, fanerade och massiva luckor men vi har också enklare melamin och folierade luckor eller extra tåliga luckor i laminat.
Vid ett ”luckbyte” så måttanpassar vi luckor till skåpen som redan finns hos Er.
Vad vi behöver veta är vilken modell på den nya luckan Ni önskar och hur många standardluckor, högskåpsluckor samt hur många lådfronter ni har idag, så kan vi utifrån det ge Er en offert vad renovering av köket kommer att kosta med eller utan montering.

Tycker Ni att allt känns bra så långt så kommer vi hem och ”måttar” hos Er och beställer luckorna ”skräddarsydda” efter Era skåp och måttansvaret ligger givetvis på våra ”axlar”.
När man gör ett ”luckbyte” så går det snabbare och kostar givetvis också mindre än att byta hela köket.

Ni kanske också vill komplettera det befintliga köket med några nya stommar eller ny inredning i befintligt skåp med till exempel ”dämpade” lådor i fullutdrag istället för ett vanligt skåp med lucka så går det alldeles utmärkt.

Kanske vill Ni byta bänkskivor också så är urvalet mycket stort även här, laminat, massivt trä, sten eller kompositbänkar är lite vad som finns att välja på och givetvis tar vi hela måttansvaret för det också.

Ladda ner vår broschyr

Våra modeller