Luckor

Byta Luckor…snabbt…enkelt…och prisvärt!

(Vi tar hela måttansvaret!)

Vi har ett otroligt brett sortiment där du hittar ett helt nytt komplett kök eller nya luckor (anpassade för Era skåp/stommar) som passar just Er. Vi arbetar med lackerade, fanerade och massiva luckor men vi har också enklare melamin och folierade luckor eller extra tåliga luckor i laminat.
Vid ett ”luckbyte” så måttanpassar vi luckor till skåpen som redan finns hos Er som vi nämner ovan.
Vad vi behöver veta är vilken modell, färgval på den nya luckan Ni önskar och hur många standardluckor, högskåpsluckor samt hur många lådfronter ni har idag, så kan vi utifrån det ge Er en offert vad renovering av köket kommer att kosta med eller utan montering utifrån vad Ni önskar.

Tycker Ni att allt känns bra så långt så kommer vi hem och ”måttar” hos Er och beställer luckorna ”skräddarsydda” efter Era skåp och måttansvaret ligger givetvis på våra ”axlar” och Ni slipper vara oroliga för att Ni har uppgett fel mått.
När man gör ett ”luckbyte” så går det snabbare och kostar givetvis också mindre än att byta hela köket.

Ni kanske också vill komplettera det befintliga köket med några nya stommar eller ny inredning i befintligt skåp med till exempel ”dämpade” lådor i fullutdrag istället för ett vanligt skåp med lucka så går det alldeles utmärkt.

Kanske vill Ni byta bänkskivor också så är vårt urval mycket stort även här, laminat, massivt trä, sten eller kompositbänkar är lite vad som finns att välja på och givetvis tar vi hela måttansvaret för det också.

Ladda ner vår broschyr

Våra modeller